skip to Main Content

Атмосферата која ја нуди Кинестетик е смирувачка, професионална и пријателска. Тие те сослушуваат, што е толку важно. Те учат како да си помогнете сами на себе. Маја е неверојатно пристапна, таа секогаш помага да се чувствувам попозитивно и поопуштено после сеансите. Професионална, која секогаш се труди да го објасни проблемот, што прави и зошто тоа ќе ми помогне. Менаџирањето со луѓе и разбирање на реалноста на ситуацијата, барањата и потребите на пациентите е на високо ниво. Вие сте секогаш многу љубезни, а во исто време и супер ефикасни.

 

Back To Top