skip to Main Content

Во Кинестетик сум од отварањето на ординацијата и можам да кажам дека кога и да ми затреба нивната помош, секогаш моите очекувања се исполнети. Високо образовани и искусни физиотерапевтки кои со сигурност би ги препорачала на сите Вас кои ви е потребна ваква помош.

 

Back To Top