skip to Main Content

Како професионална спортистка која секогаш има потреба од физиотерапевтски услуги, топло ви ги препорачувам Кинестетик, бидејќи не само што ми помогнале во процес на рехабилитација по било која повреда, туку и континуирано успешно ми помагаат во одржување на мојата топ форма. Искусни, полни со знаење, секогаш професионални и најважно од се, секогаш достапни за да ви помогнат во секојдневниот живот и да ве ослободат од болка.

 

Back To Top