skip to Main Content

Како особа која долго време пати од сколиоза и кифоза, болката и вкочанетоста во грбот ми се проблем против кој морам активно да се борам. Покрај физичката активност, животот во голем дел ми го олеснуваат редовните физиотерапевстки масажи во Кинестетик, веќе 5 години во континуитет. Високата професионалност е постојан стандард при секоја моја посета, а знаењето и вештината на физиотерапевтките се врвни. Во овој контекст морам да ја споменам и високата хигиена во Кинестетик, која и тоа како е важна за центар за услуги од овој вид. Најтопло ги препорачувам!

 

Back To Top