skip to Main Content

Кинестетик студиото го посетувам уште од самиот почеток. Во текот на користењето на услугите овозможуваат пријатна атмосфера и професионална и квалитетно извршена услуга.
Имам дискухернија и работа со долги саати поминати на столче, но и се уште сум спортски активна. Кинестетик се секогаш тука да ми помогнат во менаџирање на дисхернијата или спортските повреди.
Ќе продолжам да ги користам навните услуги и во иднина, супер се.

Back To Top