skip to Main Content

После 12 години борба со дискус хернија (Л5-С1) и секакви обиди да се продолжи со спортски активности и да се регулира болката, случајно наидов на Кинестетик, каде се појавив кривејќи на десната нога. После само неколку сесии можев повторно нормално да функционирам и да патувам околу 30 часа. После два месеци терапија, веќе комотно се вратив на вежбање и не сум погледнал назад година и пол. Најтопло препорачувам на сите со слични проблеми, а веќе и неколку среќници поучени од мојата мака најдоа решение во Кинестетик.

Back To Top