skip to Main Content

Започнав да одам кај Ивана пред 5 години, поради болки и проблем со дискус хернија. Болката исчезна набрзо, но јас продолжив редовно со терапија и масажи. Во сите овие години болката не ми е вратена, и верувам дека за тоа најмногу се заслужни Ивана и Маја, кои со нивната професионалност, експертиза и грижливост прават се’ за да не се повтори. Дополнително, нивната енергија и атмосфера во студиото, ги прави незаменливи.

Back To Top