skip to Main Content

“Масажите се магични” остана да ѕвони во мене кога ми кажа Ивана, после првиот третман. А магија нема, туку стручност.

Имав проблем после Ковид и лежење на инфективна, големи болки кои ме будеа од сон. Направија план за неколку масажи проследени со кратки вежби кои променија се. Викаат лекот е пет пари кога го знаеш… И така е, со една премногу проста вежба се вратив во живот. Вежба која што го третираше токму мојот проблем. И да, можеби ако гуглаш ќе ја најдеш вежбата, но како ќе ја најдеш причината на проблемот?

Многу лесно, ќе закажеш кај Кинестетик и ќе ти стигне порака да те потсети за следниот термин. А штом ќе завршиш следи благце!

 

Back To Top