skip to Main Content

Бидејќи секој е своја приказна, она што најмногу ми се допаѓа во Кинестетик и дека се анализира детално состојбата на пациентот и на база на тоа се работи индивидуално креирана програма сочинета од потребните третмани. Нивниот тим е составен од вистински професионалци, вљубеници во професијата, што лично мене ми влева огромна сигурност и доверба да им се обратам секој пат кога имам потреба за тоа.

 

Back To Top